Weer aan het werk!!! Eindelijk!! - Reisverslag uit Sanur, Indonesië van Jolanda Toorn - WaarBenJij.nu Weer aan het werk!!! Eindelijk!! - Reisverslag uit Sanur, Indonesië van Jolanda Toorn - WaarBenJij.nu

Weer aan het werk!!! Eindelijk!!

Door: Jootje

Blijf op de hoogte en volg Jolanda

02 Juni 2014 | Indonesië, Sanur

10 dagen geleden sinds mijn laatste update (tijd vliegt) en gelukkig voor mij gaat alles hier weer heerlijk z'n gangetje!! Na mijn kleine crash kon ik de eerste dag helemaal niets, zeker niet op mijn scooter rond tuffen, maar het mooie aan reizen is dat je genoeg mensen ontmoet die je rond kunnen rijden, genoeg duikinstructeurs die dat geen probleem vinden. Nadeel is alleen ook dat iedereen op een gegeven moment vertrekt. Vorige week was zo'n week dat de mensen waar ik het meest mee optrok afgelopen maand Bali helaas moesten verlaten. Maar gelukkig ben ik een bikkel dus dag twee na mijn sliding reed ik zelf al weer op de scooter en ik mocht niet duiken, dus genoeg tijd om de omgeving rond sanur te verkennen. Mijn eerste trip was naar de Bali zoo omdat je daar met beestjes kan knuffelen, aapjes, krokodil (laag knuffelgehalte) en de aziatische binturong (zie foto's) een soort beer kat! Ja mij kunnen ze echt alles in me nek zetten, de binturong was alleen heel zwaar en hield niet van links, dus moest hij op mijn rechterarm! Mijn gekneusde arm! Maar alles voor een foto en staan we er niet beeldig op! Na de dierentuin op weg gegaan naar de bekende rijstterassen van Ubud. Het lag toch in de buurt van de dierentuin en ik was lekker op pad! S'avonds lekker de kroeg in en de volgende dag naar het strand en stappen in kuta, prima naar m'n zin! Ondertussen was mijn voet met open wond 2 x zo dik geworden. Heel misschien was zo'n dagje sightseeing en stappen toch iets te snel! Antibioticaatje genomen en me de 2 dagen daarna rustig gehouden op het strand! Alleen die wond ging niet dicht en ik kon dus helemaal niks! Niet surfen, paardrijden, berg beklimmen, alleen maar op het strand liggen, lekker natuurlijk maar na 3 dagen ben je bruin zat hier en ik hou niet zo van niks doen! Kortom ik had afgelopen week een kleine dip. Nu mag ik echt niet zeuren omdat ik op een tropisch eiland zit maar ik was zo gelukkig toen ik afgelopen zondag weer mee mocht duiken! M'n arm is nog niet helemaal genezen maar het duiken gaat heel goed! Een goeie duiker gebruikt z'n armen tenslotte niet tijdens het duiken want je moet met je tengeltjes overal afblijven en zwemmen doe je met je benen. Morgen naar manta's bay waar het momenteel sterft van de manta's, dus ik ben weer helemaal gelukkig.

Kus Jootje

• 03 Juni 2014 - 15:09

Pa En Ma:

Hallo Lieverd
    Fijn dat het weer goed is want op het strand
    liggen is ook niet alles ,niet waar.
    Wij hebben ook een of ander beest op balkon
    vreet heel zijn hok kapot ,maar hij is wel life.
    Schat wij houden van je doe voorzichtig.
    Dikke kus en een knuffel van Charly
    xxxxxx

• 03 Juni 2014 - 15:10

Ma :

moet lief zijn
    groetjes

• 06 Juni 2014 - 11:55

Marianne:

He joooootje,

Ja ja jo, rot allemaal je heb het maar zwaar he.

Maarre je hoeft het voor ons niet lullig te vinden hoor. Wout en ik gaan zo de bubbels inpakken en naar het strand. Pinksterweekend is tropisch :-) joh je hoeft niet zo ver te vliegen hoor hahaha. Bakkuhhhhhh

Ik maak ook wel wat foto's van dieren die ik zie onderweg naar het strand, misschien kan ik ze ook vangen en oppakken. Doen we toch nog hetzelfde zo op een dag.

Doen we snel weer appen kus je leukste zus