Gili T - Reisverslag uit Gili Trawangan, Indonesië van Jolanda Toorn - WaarBenJij.nu Gili T - Reisverslag uit Gili Trawangan, Indonesië van Jolanda Toorn - WaarBenJij.nu

Gili T

Door: Jootje

Blijf op de hoogte en volg Jolanda

28 Juli 2014 | Indonesië, Gili Trawangan

Tijd voor weer een korte update na mijn trip naar australie. Ik zit dus weer in mijn vertrouwde bali sinds afgelopen woensdag. Na terugkomst uit australie heb ik meteen de boot genomen vanaf bali naar Gili trawangan, 1 van de drie idyllische eilandjes voor de kust van lombok, ongeveer 1,5 uur varen van Bali. Gili T is het populairst omdat je er heel goed kunt stappen. Ik had weer geluk dat ik bij een instructeur kon overnachten die bij atlantis zijn opleiding heeft gedaan! Dus ook nu weer gratis verblijf en goedkoop duiken. Hier heb ik dus een week gerelaxed, gedoken, gestapt en gebarbecued, kortom, ik was heerlijk uitgerust na een weekje bounty eiland. Nu terug in Bali om wat te duiken en te bedenken wat ik hierna ga doen! Nieuwe avonturen plannen!!! Zin in!!!

Zoals ik al melden, korte update, want ja ik heb een nogal chill bestaan.

• 28 Juli 2014 - 13:51

Mar:

O noem je dat tegenwoordig zo, waar ik kon overnachten? wat een bofferd ben je ook he :-)

• 28 Juli 2014 - 14:09

Pa En Ma:

hallo lieverd

helemaal met mar eens .
    je geeft er maar een naam aan .
    groetjes dikke kus xxxxx

• 28 Juli 2014 - 15:11

Nathalie:

Heejj Jootje,

Wat leuk al die verhalen!!
    Klinkt echt geweldig allemaal.
    Ik moet ook echt weer nodig weg uit NL. Even bijtanken ;). Heb van het weekend serieus gekeken naar vluchten richting Azië en mijn plannetje is rond.
    Ik ga vanavond boeken, moest vandaag natuurlijk nog wel het nodige schuifwerk in de agenda doen op werk. Maar doe daar tegenwoordig niet zo moeilijk meer over. DELEGEREN!!!!
    Ik heb een strak schema en wil in 2,5 week van Phuket via Kuala Lumpur en Singapore naar Bali.
    Ik kom 18 september aan in Thailand en blijf daar 5 dagen dan 2 dagen KL en 1 dag Sin en 8 dagen in Bali. 26/09 vlieg ik naar Bali tot 5 okt.
    Ben jij er dan ook nog?
    Kunnen we meeten, zou wel echt super zijn!!
    Laat even weten.
    xxxxx

• 28 Juli 2014 - 15:12

Jootje:

Hahaha discreet toch of niet en geen woord gelogen xxxx

• 28 Juli 2014 - 15:19

Der As!:

'Weer' bij een instructeur? Doet zn titel 'diepdivemaster' veel recht denk ik... hehe